Зайдсыг 200 жилийн өмнөөс Германд уламжлалт аргаар, 2 төрлийн мах буюу цэвэр үхэр, гахайн махаар бэлтгэсээр иржээ. Үүнд шар буурцаг болон бусад орлуулагчдын талаар огт дурдагдахгүй аж.
Гэтэл өнөө үед бодит амьдрал дээр энэ нь эрс тэс өөр байх ажээ. Орчин үед зайдсыг махан бүтээгдэхүүн гэж нэрлэхэд хэцүү болж. Зайдсыг үйлдэрлэхийн тулд тахиа, гахай, үхрийн махны цул хэсгийг нь ялгаж аваад, бусад бүх шим шүүсгүй, булчин шөрмөстэй үлдэгдлийг нь хольж таташ болгоод үүн дээрээ хүнсний цардуул, элдэв төрлийн амтлагч, давс, эрдэнэшишийн сироп нэмж амтлаад л "өнөөх” зайдас маань бэлэн болдог байна. Харин та энэхүү бичлэгийг үзээд зайдас идэх хүсэл төдийлөн төрөхгүй л болов уу. Ямар ч хүн идэж хэрэглэж байгаа хоол хүнсэндээ анхааран, юу идэж байгаагаа ухаарах цаг нэгэнт иржээ.
Танд манай сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
Танд мэдээ таалагдаж байвал Like дарна уу.
Сэтгэгдэл бичих