Хоолой сөөсөн үед юу хийх вэ? Хагас аяга аньсны үрийг хагас литр усанд
хийж, 15 минут буцалга. Дараа нь үрээ ялган авч, ханд дээрээ 1/4 аяга
зөгийн бал нэмэн, дахин буцалгана. үүнийгээ буцалсны дараа нэг халбага
конъяк юмуу архи хийнэ. Хоолой сөөсөн үед хагас цаг тутамд үүнээсээ нэг
хоолны халбагаар уугаарай. үдэш гэхэд л таны хоолойн сөөнги арилна. Бас
нэг жорыг танд танилцуулъя.
Нэг литр усыг буцалсны дараа 400 грамм ямар ч
хамаагүй үр тариан хивэг хийнэ. Үүнийг хоолой сөөсөн үед халуунаар нь
бага багаар ууна. Үдэш гэхэд л хоолой өвдөхөө больж, хоолойн өнгө тань
хэвэндээ орох болно
URL: http://www.choibalsan.mn/index.php?newsid=3418
Танд манай сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
Танд мэдээ таалагдаж байвал Like дарна уу.
Сэтгэгдэл бичих