
Төмс – 500 гр
Амтат чинжүү – 2 ширхэг
Лууван – 2 ширхэг
Сонгино – 1 ширхэг
Сармис – 2 хумс
Тахианы амтлагч
Терияки соус
Давс – бага зэрэг
Prep. time 50 Serves 4 хүн
Хийх арга:
1. Тахианы далавчаа терияки соустай холиод амт оруулахын тулд хэсэг хугацаанд байлгана.
2. Хэрчиж бэлтгэсэн ногоо, амтлагчуудыг дээрээс нь хийж холино. \
Халбагаар биш гараараа холивол илүү сайхан амттай болно. \
3. Шарах шүүгээнд хийх учир ногоогоо том томоор хэрчинэ.
4. Шарах шүүгээг халж байх зуур листээ багахан тослоод амталсан мах, ногоогоо жигд тарааж хийнэ.
5. Шарах шүүгээнд 135 хэмд 30 минут болгоно.

Танд манай сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
Танд мэдээ таалагдаж байвал Like дарна уу.
Сэтгэгдэл бичих