
Гэхдээ өвчилсөн малаас гаралтай мах махан бүтээгдэхүүн, боомын савханцраар бохирлогдсон хүнсийг дутуу болгож хэрэглэх үед гэдэсний халдварыг авдаг. Мөн ноос, ноолуур боловсруулах, арьс ширний үйлдвэрлэл явуулах явцад бохирлогдсон тоосонцор, агаараар дамжин халдвар авч уушгины хэлбэрээр өвчилдөг байна. Иргэд мал, малын дайвар бүтээгдэхүүнтэй харьцахдаа дээрх эрсдлүүдийг тооцон үзэж болгоомжтой байхыг мэргэжлийн байгууллагаас анхааруулж байна.

URL: http://www.choibalsan.mn/index.php?newsid=9369
Танд манай сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
Танд мэдээ таалагдаж байвал Like дарна уу.
Сэтгэгдэл бичих